Write Together 2021

Lange forlags årliga novellantologi

Min novell finns med: Kvinna i beige kappa

Instagramkontot @skrivutmaningen som blev en bok och där jag var med och valde ut texter skrivna av 70 författare. Förutom berättelserna är boken fylld av skrivutmaningar som lockar till kreativitet. 

Boken kan köpas som e-bok på Bokus, Adlibris och Akademibokhandeln. Fysisk bok går att beställa på Fuerte förlags hemsida.

www.fuerteforlag.se

Vackert omslag

Lange forlags fina novellantologi om livet.

Finns att köpa på nätet eller på Lange forlags webshop

Det fina omslaget till antologin

Tysk novellantologi, utgiven av tyska studenter och min novell är översatt till tyska av Anna Dässler. Hon studerar svenska på universitet.

Finns på Amazon.de om någon är bra på tyska och vill läsa

2021-02-15

Omslaget till min debutbok Omslaget till min debutbok

Hurra! Äntligen!

Nu finns min debut, Det började med barnet, både som fysisk bok och som e-bok. Se under fliken Köpa böcker.

Novellantologin #Älskanoveller 30 nyanser av kärlek kom ut i maj 2015 och är utgiven av Ordberoende förlag. Novellerna handlar om alls slags kärlek. Det kan vara att känna kärlek till en partner, till ett liv, till ett ofött barn eller till en ny kärlek på äldre dagar. 

Min novell heter Mötet med Laurent och handlar om en svensk kvinna som möter en man från en helt annan kultur. Kärlek uppstår, men med förhinder.

Boken finns att köpa på bland annat Ad Libris och Bokus eller för tillfället lite billigare via mig (se flik).

En novellantologi utgiven av Ariton Förlag våren 2014. Den går att köpa bland annat på Ad Libris och Bokus. Den röda tråden i novellerna är att någon av karaktärerna genomgår en utveckling i livet, får en insikt.

Min berättelse heter Hästsvansen och handlar om en mobbad flicka som bara har en enda vän. En händelse som sker tillsammans med vännen gör att flickan ser på sitt liv på ett nytt sätt.

Ytterligare en novellantologi som går att ladda ner gratis. En e-publikation utgiven av Ariton förlag våren 2015. Alla novellerna handlar förstås på något sätt om någon som fikar och inte bara en kopp utan tar en omgång till, påtår.

Min novell heter Innovativ rock och handlar om två väninnor som har helt olika roller i relationen.

Ladda ner här: http://www.aritonforlag.se/over-en-fika-med-patar-gratis-e-bok/

Bild från PuPills hemsida.

I novellantologin Hetta utgiven av PuPill förlag fick jag min allra första novell publicerad (om jag inte räknar med ett stort antal kortare texter publicerade på min blogg och noveller på skrivarsajter). Den kan laddas ner gratis exempelvis som PDF-fil eller som e-publikation till din mobiltelefon, läsplatta eller pc.

Den kom ut i juli 2011 och innehåller noveller, bilder och poem som alla på något sätt handlar om eller berör hetta.

Ladda ner här:

http://pupillforlag.se/ebooks/hetta/Hetta.pdf

http://pupillforlag.se/website/pupilldownload.php?bookname=hetta/Hetta.epub

Novell Novell Novell Novell Novell Fotografen och Kristina

Min novell, Fotografen och Kristina, som från och med 2016-04-13 finns att ladda ner som e-publikation. Publicerad av Hoi förlag. En berättelse om otillåten kärlek under tidigt 1900-tal någonstans i Sverige.

Novell i skräckgenren

Nya novellen ute nu! Kan laddas ner som både e- och audionovell. Gå in på www.hoi.se och leta under författare på mitt namn. Där finns länkare vidare.